Az elkészítési ido2-4 munkanap alatta fizetéstől számítva

A hám vakvezető kutyáknak «Hit»

2 Értékelések 2 Vélemények
44235,74 Ft
Készleten
Cikkszám: H18##003

Anyag
Szín
Méretek
Fogantyú hossza (cm)
Bélés
Felírás
Has körmérete

Mellkas

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 0,00 Ft
Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2882,60 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

A hám vakvezető kutyáknak

A vakvezetőkutya nélkülözhetetlen segítője a vak vagy gyengénlátó emberek számára. A heveder rendelhető bőrből vagy tartós nylon anyagból fekete vagy fehér színben, az Ön igényeinek megfelelően. A modell erősített menetes varrással készült, acél kiegészítőkkel és gyorsan levehető csatokkal. A mellkason egy 3 cm széles fényvisszaverő szalag található, melynek köszönhetően a kutya sötétben is észrevehető. A hámon található egy rövid fogantyú és megy hozzá egy hosszú, levehető, gyorskioldó csatokkal hozzá illeszthető fogantyú is. A hosszú fogantyú nem simul a kutya hátához, igy mindig olyan helyzetben marad, amelyben a hagyta. Így a fogantyú elengedésével a korlátozott látású személy könnyen megtalálhatja, ugyanolyan magasságban és ugyanabban a helyzetben őt. Szükség esetén ki oldhatja a hosszú fogantyút, és használhatja a hevedert, például gyaloglás vagy edzés közben. A fogantyú tépőzárral rögzíthető. Figyelem! A levehető hosszú fogantyú a külön megrendelhető 10% -os kedvezménnyel. A modell puha tömítésű béléssel rendelkezik, a kutya kényelméhez, ami eltávolítható, ragasztó szalaggal rögzíthető. Válassza ki a bélés színét három lehetőség közül: fekete, piros-narancssárgával, sárga. Kérésére a hám használható bélés nélkül is. A bőrhám modell nem komplettálódik a levehető béléssel. ezzel egyúttal lehetősége nyílik, hogy válasszon hozzá egy a funkcionális feliratot, amely a hám két oldalán található tépőzárakkal rögzíthető. Ha az általunk javasolt információs címkék listájában nem találta meg az Önnek megfelelőt, akkor az “Az Ön felirata” mezőben jelöljön bármely kifejezést, szót, címet, stb. bármely nyelven. A felirat egy 4 x 12 cm méretű ragasztószalagon lesz megjelenítve a hám egész szélességében. A betűk magassága a szöveg hosszától fog függni. A mellkas szíja fix méretű, amelyet egyedileg a kutya méreteihez mérten rendelhet be. Az alacsony ár és a könnyű használat teszi a hámot mindenki számára elérhetővé. A vakvezető kutyáknak készült hám többféle méretben kapható, közepes és nagy fajta kutyák számára is. Vásároljon hámot kutyája számára a mi online webáruházunkban.

Vegye figyelembe! A mellkasi öv hossza nem állítható. Ezen modell minden hámja személyre szabottan készül, figyelembe véve a kutyája megadott méreteit. Annak érdekében, hogy a hám jól illeszkedjen a kutya testéhez, ne felejtse el kitölteni az összes mezőt megrendeléskor!

Anyag: bőr

Szín: fekete, fehér

Csomagolás: kis fogantyúval, nagy levehető fogantyúval

Tartozékok: sárgaréz

Méretek: 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm

A modell jellemzői:

  • a hosszú fogantyú könnyen levehető
  • a fogantyú mindig abban a helyzetben marad, amelyben a hagyta
  • kiválaszthatja a kivehető fogantyú hosszát
  • egy 3 cm-es széles fényvisszaverő szalag a mellkasi részen
Méretek Has körmérete Mellkas
small 62 - 71 cm 61 cm (vagy individuális méret)
medium 70 - 85 cm
66 cm (vagy individuális méret)
large 82 - 105 cm
71 cm (vagy individuális méret)

 

has körmérete mellkas

a kutya mérésnek ábrája

A fogantyú hosszát a sablon szerint mérjüka fogantyú hosszát a sablon szerint mérjük

Vélemények

2020. január 28. kedd

Egy nélkülözhetetlen hám a korlátozott látással rendelkező emberek számára! Kiváló minőségű és kényelmes. Köszönjük, hogy ilyen termékeket gyártanak! Sikereket és még több elégedett ügyfelet, olyat, mint én :)

Natália Cs.

2019. október 04. péntek

Ehhez has nem kényelmetlen, ami nagyon fontos az ilyen típusú hámoknál, mert például egy vakvezető kutya, akkor egész nap is dolgozhat benne! Egy hatalmas plusz az, hogy a hosszú fogantyút le lehet kapcsolni, és a hámot normál séta modellként is használhatja. Általánosságban elmondható, hogy nagyon örülök ennek a modellnek, kitűnő hám!

Fülöp_1

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés