Két ø6,8 cm-es világos kék mágneses labda és fekete mágnes klipszek «Top-Matic Profi Set»

0 Értékelés
23660,98 Ft
Készleten
Cikkszám: TT107##001

Szín:

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Két ø6,8 cm-es világos kék mágneses labda és fekete mágnes-klipsz

Szuper labdák kiképzéshez, betanításhoz, játékhoz. A készlet hátom dologból áll: egy világos kék mágneses labdából 35 cm zsinóron «Top-Matic Fun-Ball SOFT» (TT95), egy világos kék mágneses labdából «Top-Matic Technic Ball SOFT» (TT92) és egy fekete mágnes klipszből «Top-Matic Multi Power-Clip» (TT108)A mágneses labdák 6,8 cm átmérőjüek, rugalmasak, hatalmas ellenállósággal bíró gumiból készültek, és így ellenállnak a kutyaharapásnak és fogaknak is egyaránt, de nem károsítják azokat, hisz teljesen biztonságos és környezetbarát az anyag. A labda belül mágneses és az egyikhez jár 35 cm hosszú selymes tapintású zsinór, amely nem vágja a kezet. A klipsz segítségével, mind két labdát nem csak statikus felületekre, mint kapu vagy rúdra csatolhatja fel, hanem ruhájára is. Ajánlatos vékonyabb, lenge ruhát használni, hogy a mágnes teljes erővel tartsa. A fekete mágns-klipsz 2 db-ból áll: a fogantyús rész a felület külsejére, a másik - a felület belsejére kell hogy kerüljön. A gyártó - a Top-Matic - német cég.

Anyag: gumi

Szín: világos kék

Átmérő: 6,8 cm

A zsinór hossza: 35 cm

Modell tulajdonságai:

  • minőséges, környezetbarát, biztonságos anyag
  • a labda harapásálló és nem káros az állat számára
  • a mágneses labda a kutya kiképzések, a kutya kiállítások, és játékkal kapcsolatos sporttevékenységek előmozdítására lett tervezve
  • fiatal kutyák számára
  • 35 cm tartó zsinór

Figyelem!

  • Erős mágnes van a labda belsejében, így nem ajánlott, hogy a labdát a telefonok, laptopok és egyéb elektromos készülékek közelében tartsák, mivel a mágneses mező hatást gyakorolhat rájuk!
  • A mágneses klipsszel ellátott labda megrendelése esetén vegye figyelembe, hogy a ruhákra készített mágnesek elég erősek és óvatosnak kell lenni a leválasztásnál / csatlakoztatásnál, hogy ne érje Önt sérülés! Ugyan úgy nem ajálnlott elektromos készülékek mellé felcsatlakoztatni!

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés