Mágneses labda 5,8 cm és piros mágnes-klipsz «Top-Matic Fun-Ball Mini»

0 Értékelés
13376,02 Ft
Készleten
Cikkszám: TT91##001

Átmérő (cm)
Szín
Kötéllel
Mágneses klipsz

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Mágneses labda és magnes-klipsz a kutyakiképzéshez

A mágneses labda 5,8 cm átmérőjű, rugalmas, hatalmas ellenállósággal bíró gumiból készült, és így ellen áll a kutyaharapásnak és fogaknak is egyaránt, de nem károsítja azokat. A kiképző labda megfelelő kölyök kutyáknak és kis méretű kutyafajtáknak is egyaránt. A labda belül mágneses, valamint mágnes-klipsz van hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy a labdát bármilyen helyre fel tudja helyezni, úgy ruhára vagy más anyagokra, amelyek biztosítják a mágnes hatását. Így kap egy 2 részből álló mágneses klipszet, amely egyik része a belső részén, a másik része pedig kívülről rögzül, majd a labda csatlakozik a kapcsoló részhez. A meleg téli ruhákhoz, vastagságuk miatt, a mágnes nem olyan erősen fog csatlakozni, mint a nyári, vékonyabb felülethez. Az adott piros színű mágnes erősebb mint a fekete, így plusz tartást biztosít. A labdán 35 cm zsinór is van, kellemes a tapintása, nem vágja a kezet. A zsinór jól jön a játszadozásnál, vele könnyen motiválhatja a kutyát harapásra, futásra. A gyártó - a Top-Matic - német cég.

Anyag: gumi

Szín: zöld

Átmérő: 5,8 cm

A zsinór hossza: 35 cm

Modell tulajdonságai:

  • minőséges, környezetbarát, biztonságos anyag
  • a labda harapásálló és nem káros az állat számára
  • a zsinór extra funkciót biztosít a labda számára
  • a mágneses labda a kutya kiképzések, a kutya kiállítások, és játékkal kapcsolatos sporttevékenységek előmozdítására lett tervezve
  • kis méretű és kölyök kutyák számára

Figyelem!

  • Erős mágnes van a labda belsejében, így nem ajánlott, hogy a labdát a telefonok, laptopok és egyéb elektromos készülékek közelében tartsák, mivel a mágneses mező hatást gyakorolhat rájuk!
  • a mágneses klipsszel ellátott labda megrendelése esetén vegye figyelembe, hogy a ruhákra készített mágnesek elég erősek és óvatosnak kell lenni a leválasztásnál / csatlakoztatásnál, hogy ne érje Önt sérülés! Ugyan úgy nem ajálnlott elektromos készülékek mellé felcsatlakoztatni!

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés