Mágneses labda 5,8 cm piros klipszel «Top-Matic Fun Ball Puppy SUPER SOFT» zsinóron

0 Értékelés
14710,96 Ft
Készleten
Cikkszám: TT112##001

Átmérő (cm)
Szín
Kötéllel
Mágneses klipsz

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Mágneses labda kutyakiképzéshez

5,8 cm átmérőjű mágneses labda, puha és rugalmas, amely kiváló minőségű, hatalmas ellenállósággal bíró gumiból készült, és így ellen áll a kutyaharapásnak. A kiképző labda egyaránt megfelelő kölyök kutyáknak, kis méretű kutyáknak, valamint a mérsékelten erős harapással rendelkező kutyafajtáknak is. A labda belül mágneses, kiegészítő mágnes-kapcsoló nélkül, például kiválóan fogja magát tartani egy fém kerítésen, vagy akármilyen más fém felületen. Ha kívánja, akkor egy kiegészíthető piros vagy fekete színű mágneses klipsszel is megrendelheti a labdát, amely segítségével könnyen megerősítheti a kapcsolatot, és lehetővé teszi, hogy a labdát bármilyen helyre fel tudja helyezni, úgy ruhára vagy más anyagokra, amelyek biztosítják a mágnes hatását. Így kap egy 2 részből álló mágneses klipszet, amely egyik része a belső részén, a másik része pedig kívülről rögzül, majd a labda csatlakozik a kapcsoló részhez. A meleg téli ruhákhoz, vastagságuk miatt, a mágnes nem olyan erősen fog csatlakozni, mint a nyári, vékonyabb felülethez. A vörös mágnesek erősebbek, mint a feketék, és vastagabb anyagra vannak tervezve. A 35 cm-es zsinórnak köszönhetően, Ön teljes mértékben ellenőrizheti a kiképzés folyamatát vagy a játékot, motiválva a kutyát arra, hogy harapja a labdát. A gyártó - a Top-Matic - német cég.

Anyag: gumi

Szín: rózsaszín

Átmérő: 5,8 cm

A zsinór hossza: 35 cm

 

Modell tulajdonságai:

  • környezetbarát, biztonságos anyag
  • a labda harapásálló
  • a zsinór extra funkciót biztosít a ladda számára
  • a mágneses labda a kutya kiképzések, a kutya kiállítások, és játékkal kapcsolatos sporttevékenységek előmozdítására lett tervezve
  • a kiképző labda egyaránt megfelelő úgy a kölyök kutyáknak, a kis méretű kutyáknak, valamint a mérsékelten erős harapással rendelkező kutyafajtáknak is.

Figyelem!

  • Erős mágnes van a labda belsejében, így nem ajánlott, hogy a labdát a telefonok, laptopok és egyéb elektromos készülékek közelében tartsák, mivel a mágneses mező hatást gyakorolhat rájuk!
  • a mágneses klipsszel ellátott labda megrendelése esetén vegye figyelembe, hogy a ruhákra készített mágnesek elég erősek és óvatosnak kell lenni a leválasztásnál / csatlakoztatásnál, hogy ne érje Önt sérülés!

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés