Mágneses labda 5,8 cm «Top-Matic Fun-Ball Mini»

0 Értékelés
8538,53 Ft
Készleten
Cikkszám: TT89##001

Átmérő (cm)
Szín
Kötéllel
Mágneses klipsz

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Mágneses labda a kutyakiképzéshez

5,8 cm átmérőjű mágneses labda, puha és rugalmas, amely kiváló minőségű, hatalmas ellenállósággal bíró gumiból készült, és így ellen áll a kutyaharapásnak és fogaknak is egyaránt. A kiképző labda egyaránt megfelelő úgy a kölyök kutyáknak, valamint kis méretű kutyafajtáknak is. A labda belül mágneses, mágnes klipsz nélkül, például kiválóan fogja magát tartani így is egy fém kerítésen, vagy akármilyen más fém felületen. Ha kívánja, akkor egy kiegészíthető fekete színű mágneses klipsszel is megrendelheti a labdát, amely segítségével könnyen megerősítheti a kapcsolatot, és lehetővé teszi, hogy a labdát bármilyen helyre fel tudja helyezni, úgy ruhára vagy más anyagokra, amelyek biztosítják a mágnes hatását. Így kap egy 2 részből álló mágneses klipszet, amely egyik része a belső részén, a másik része pedig kívülről rögzül, majd a labda csatlakozik a kapcsoló részhez. A meleg téli ruhákhoz, vastagságuk miatt, a mágnes nem olyan erősen fog csatlakozni, mint a nyári, vékonyabb felülethez. A 35 cm-es zsinórnak köszönhetően, Ön teljes mértékben ellenőrizheti a kiképzés folyamatát vagy a játékot, motiválva a kutyát arra, hogy harapja a labdát. A gyártó - a Top-Matic - német cég.

Anyag: gumi

Szín: zöld

Átmérő: 5,8 cm

A zsinór hossza: 35 cm

 

Modell tulajdonságai:

  • környezetbarát, biztonságos anyag
  • a labda harapásálló
  • a zsinór extra funkciót biztosít a ladda számára
  • a mágneses labda a kutya kiképzések, a kutya kiállítások, és játékkal kapcsolatos sporttevékenységek előmozdítására lett tervezve
  • kis méretű és kölyök kutyák számára

Figyelem!

  • Erős mágnes van a labda belsejében, így nem ajánlott, hogy a labdát a telefonok, laptopok és egyéb elektromos készülékek közelében tartsák, mivel a mágneses mező hatást gyakorolhat rájuk!
  • a mágneses klipsszel ellátott labda megrendelése esetén vegye figyelembe, hogy a ruhákra készített mágnesek elég erősek és óvatosnak kell lenni a leválasztásnál / csatlakoztatásnál, hogy ne érje Önt sérülés!

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés