Fém kutyanyakörv «Első minőség» gyorskioldóval fekete rozsdamentes acélból

0 Értékelés
24265,16 Ft
Készleten
Cikkszám: HS82##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Bőr hurok-nyakörv láncal

Fém nyakörv fekete rozsdamentes acélból «Első minőség» kutyáknak, modell HS 50050 010 66. A nyakörvet viselkedés problémával küzdő kutyáknál használják. Mikor a kutya elkezdi húzni a pórázt, a nyakra való nyomás erősödik és a kutya érti, hogy valamit rosszul csinál. Ilyen módon a nyakörv használata segít efektíven javítani a kutya viselkedésén. A nyakörv 48 cm és 10 összekötő elemből áll, amelyeket szükség esetén eltávolíthatunk vagy hozzáadhatunk. Minden további link 3,3 centiméterrel növeli a kiegészítő méretét. A kényelmes gyorskioldású csat, biztosítékkal, akár 200 kg terhelést is elbír, nagyban megkönnyíti a nyakörv felvételét és eltávolítását. A modell közepes és nagy kutyák számára alkalmas gyalogláshoz, edzéshez és hivatalos munkavégzéshez. A «Első minőség» fém nyakörv a német minőség és a professzionális munka kombinációja a világhírű Herm Sprenger cégtől. A több információ érdekében olvassa az adott cikket.

Anyag: rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2.2 cm 

Méret: 48 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 48 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 41-43 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3,3 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető csatlakozók
  • a biztosítékkal ellátott gyorskioldó csat 200 kg-ig terhelhető
  • minden további link 3,3 cm hosszúságot ad
  • nem festi a bundát
  • Herm Sprenger, Németország

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A fekete rozsdamentes acél speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson áteső kiegészítők fokozott korrózióállósággal rendelkeznek, kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés