Fekete bőr hurok-nyakörv sárgaréz láncal «Az edző büszkesége»

0 Értékelés
17430,84 Ft
Készleten
Cikkszám: MC53##black-brass-black

Lánc
Nyakörv szélessége (mm)
Nyakörv színe
Bélés színe
Méret (cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Bőr hurok-nyakörv láncal

Újdonság a ForDogTrainers-től! A nyakörv elegáns kivitelű, kiváló minőségű valódi bőrből és láncból. Két lánc közül választhat: krómozott acél vagy sárgaréz. A nyakörv fontos része egy puha bőrbélés, amely megvédi négylábú barátjának nyakát a dörzsöléstől és védi a bundáját. A modell bézs vagy fekete béléssel kapható. A hurok-nyakörvet manuálisan varrják, megerősített menettel, ami biztosítja a termék szilárdságát és tartósságát. A tartozék törésképességét tesztelték, könnyen ellenáll a nagy és erős kutya nyomásának. A félig fojtó nyakörv mérete 30–85 cm, és kicsi, közepes vagy nagy kutyánál felvehető séta, edzés, sportolás és hivatalos munka elvégzéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyakörv méretét a belső kerület körül mérik. A kutya nyakának megfelelő méréséhez kövesse a mérési utasításokat. A nyakörv szélessége 1,2 cm (méretek 30 cm-től 42,5 cm-ig), a nyakörv szélessége 2,5 cm (méretek 45 cm-től 85 cm-ig). A félfojtó nagyon gyorsan ráadható a feje fölött, és egyszerűen eltávolítható. A kiegészítő hatékonyan viselkedik problémás kutyák nevelésében.

Anyag: bőr és krómozott acél vagy sárgaréz

Szín: fekete, barna, természetes 

Komplektáció: bézs bélés, fekete bélés

A nyakörv széllesége: 1.2 cm, 2.5 cm

A drót átmérője: 2.25 cm, 4.0 cm

Méretek: 30 cm -  85 cm

A modell jellemzői:

  • természetes kiváló minőségű bőr
  • a bélés puha kesztyű bőrből
  • menetes varással erősített

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


A krómozott bevonat ez a fém elektronikus feldolgozása vékony krómréteggel. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

Fontos! Ha kutyájának kabátja hajlamos a fém nyakörvök foltjára, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült gallér modelleket. Nincs bevonat (permetezés), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

 

Sárgaréz - egy tompa sárga színű fém, fokozott rozsda-ellenállással rendelkezik. Az alacsony cinktartalom biztosítja az ezen anyagból készült termékek szilárdságát és tartósságát. A sárgaréz helyettesíti az aranyat kiegészítők, ékszerek és szerelvények gyártásában.

Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a gyapjút, akkor felhívjuk a figyelmüket erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazunk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, a rozsdamentes acél és a sárgaréz nyakörvek nem festenek, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a bundájuk festődik.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés