Folytó nyakörv «Biztonságos távolság» nagy láncszemekkel

0 Értékelés
5795,22 Ft
Cikkszám: MC19##006

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém folytó-nyakörv 

Fém lánc nyakörv "Biztonságos távolság" modell, 200.63.400, rozsdamentes acélból. A kiegészítő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Az anyag tökéletesen ellenáll a rozsdának, esős időben, valamint magas páratartalmú tengerparti területeken használható. A nagy méretű láncszemek nem rontjánk és nem gabalyitják össze a szörszálakat, ezért a lánc alkalmas mind hosszú, mind rövid szőrű kutyáknak. A hurok jól csúszik, tisztán és megbízhatóan működik. Hasonló kiegészítőket használnak az agresszív, szemtelen és hiperaktív kutyák felnevelésére. A "Biztonságos távolság" fém lánc nyakörv alkalmas gyaloglásra, edzésre és hivatalos munkára. A terméket a ForDogTrainers gyártotta, amely a kutyák kiegészítőinek gyártásában a világ egyik vezető cége. A helyes méretválasztással a hurok nem sérti meg a kutyát, és nem okoz diszkomfortot, tanulási hatással lesz. Felhívjuk figyelmét, hogy a hurkot a fej fölött kell ráadni, és annak méretének legalább a fej átmérőjének meg kell felelnie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról.

Anyag: rozsdamentes acél

A lánc széllesége: 20 mm

A drót átmérője: 4 mm

Méretek: 50 cm -  85.5 cm

A láncszemek mennyisége: 10

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • sétához, tanitáshoz, munkához
  • az 50 cm-es nyakörv 10 láncszemből ál (minden következő méret +1 láncszem)

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Ha kölyökkutyája vagy fiatal kutyája van akkor kell számolni aval, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas számú előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya állandóan érintkezik a nedvességgel, például vadász és rendőr fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet. 

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés