Folytó nyakörv «Control» közepes láncszemekkel

0 Értékelés
5719,84 Ft
Készleten
Cikkszám: HS69##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Folytó-nyakörv 

"Control" nyakörv kutyákhoz, HS 51506 57 modell, a német Herm Sprenger gyártótól. A kiegészítő fekete rozsdamentes acélból készül, ideálisan megőrzi a legfontosabb megjelenést, nedves levegőben, valamint esős időben is használható. Két gyűrű, a nyakörv végén, jól csúszik a lánc mentén, lehetővé téve a hurok gyors és megbízható működését. A modell közepes méretű láncszemekből áll, mindegyik hosszúsága 4,3 cm, láncszélesség 1,5 cm, huzalátmérő 3,0 mm. A kapcsolatok nem rontják el, nem zavarják össze, és nem húzzák ki az állat szőrét. A modellt gyalogláshoz, edzéshez, sporthoz és hivatalos munkához tervezték. A tartozék méretét a gyűrűkkel együtt a külső széleken mérik. Felhívjuk figyelmét, hogy a huroknyakörv a feje fölött kell a kutyára adni, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobb  kell hogy legyen, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: fekete rozsdamentes acél

A lánc széllesége: 15 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 50 cm -  71 cm

A láncszemek mennyisége: 11

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • Herm Sprenger, Németország
  • a 50 cm-es nyakörv 11 láncszemből ál (minden következő méret +1 láncszem)

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A fekete rozsdamentes acél speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson áteső kiegészítők fokozott korrózióállósággal rendelkeznek, kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés