Folytó nyakörv «Fém tréner» nagy láncszemekkel

0 Értékelés
3675,22 Ft
Készleten
Cikkszám: MC33##006

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Folytó-nyakörv 

"Fém tréner" nyakörv, modell 200.63.300. A kiegészítő rozsdamentes acélból készül, ideálisan megőrzi a jó megjelenést hosszú ideig, és nedves levegőben, valamint esős időben is használható. A nyakörv végén lévő gyűrű jól csúszik a lánc mentén, lehetővé teszi a fojtószelep gyors és megbízható működését. A modell olyan nagy láncszemekből áll, amelyek nem törik, és nem gubancolják a kutya bundáját. A tartozék edzéshez, sporthoz, hivatalos munkavégzéshez, sétahoz, állatorvos látogatásához és zsúfolt helyekhez készült. A fém nyakörvel ellátott "Fém tréner" nyakörv 44–67 cm hosszú lehet, közepes és nagy kutyák számára alkalmas. A nyakörv méretét a külső éleknél mérjük, beleértve a gyűrűket is. A helyes méretválasztással a hurok nem sérti meg a kutyát, és nem okoz diszkomfortot, tanulási hatással lesz.

Anyag: rozsdamentes acél

A lánc széllesége: 15 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 44 cm -  67 cm

A láncszemek mennyisége: 11

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • nem festi a szőrt
  • sétához, tanitáshoz, munkához
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig
  • a 44 cm-es nyakörv 11 láncszemből ál (minden következő méret +1 láncszem)

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas számú előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya állandóan érintkezik a nedvességgel, például vadász és rendőri fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés