Folytó nyakörv «Vezérlés és több» nagy láncszemekkel

0 Értékelés
10190,17 Ft
Készleten
Cikkszám: HS10##008

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Folytó-nyakörv 

Rozsdamentes acél lánc „Vezérlés és több” kutyának, modell HS 51663 55. A kiegészítő nagy láncszemekből áll. A rozsdamentes acél nem oxidálja, ellenáll a rozsdának és a korróziónak. Ez a kiegészítő használható esős időben, valamint magas páratartalmú területeken. A 3,8 * 1,8 cm-es nagyméretű kapcsok biztonságosak a kutyák számára, nem károsítják a bundát, és nem járulnak hozzá a csomók kialakulásához. A hurok hatékonyan képes szemtelen, hiperaktív és agresszív kutyákat nevelni. A hurok jól csúszik, tisztán és megbízhatóan működik. A modell közepes és nagy fajtákra alkalmas gyalogláshoz, edzéshez, sportoláshoz és hivatalos munkához. A „Vezérlés és több” rozsdamentes acél láncot a világhírű német Herm Sprenger cég gyártja. A nyakörven egy kicsi piros HS címke jelenléte garantálja a termék minőségét és eredetiségét. Felhívjuk figyelmét, hogy a modell a feje fölött kell ráadni, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobb kell hogy legyen, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: rozsdamentes acél

A lánc széllesége: 18 mm

A drót átmérője: 4 mm

Méretek: 51 cm

A láncszemek mennyisége: 14

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • Herm Sprenger, Németország
  • a 51 cm-es nyakörv 14 láncszemből ál 

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas számú előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya állandóan érintkezik a nedvességgel, például vadász és rendőr fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet. Az összes Herm Sprenger rozsdamentes acél nyakörv fémjelzéssel van ellátva, piros HS jelöléssel

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés