Lánc nyakörv «Edzés és sokk» karabinerrel

0 Értékelés
6193,71 Ft
Készleten
Cikkszám: HS7##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém nyakörv kutyáknak 

«Edzés és sokk» kutya lánc nyakörv, HS 51530 02 modell. A kiegészítő közepes méretű, krómozott acélból készült láncszemekből áll. A modell karabinerrel van felszerelve, szakadásálló, nehéz terhekkel szemben. A karabiner nagyban leegyszerűsíti a tartozék fel- és leszerelésének folyamatát. Az állat növekedése során megváltoztathatja és beállíthatja a nyakörv hosszát, ha egyszerűen mozgatja a karabinert bármilyen összekötő pontra. A modellt a Nemzetközi Kennelszövetség F.C.I. tagjai ajánlják. Az ideális szinte bármilyen közepes vagy nagy kutya számára, séta, edzés, sportolás és hivatalos munka elvégzéséhez. Az «Edzés és sokk» kutya lánc nyakörvet a német Herm Sprenger cég készíti, amely termékeinek professzionális munkája, kiváló minősége és stílusos kialakítása jellemzi. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 12 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 45 cm -  65 cm

A modell jellemzői:

  • közepes méretű láncszemek
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 45 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Ha kölyökkutyája vagy fiatal kutyája van akkor kell számolni aval, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vonja be a láncszemeket vékony krómréteggel. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés