Lánc nyakörv «Kutya divat» karabinerrel

0 Értékelés
3549,79 Ft
Cikkszám: HS6##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém nyakörv kutyáknak 

Kutya lánc nyakörv, „Kutya divat”, HS 51529 02 modell. Ha kutyája gyaloglás közben húzza a pórázt, egy ilyen hurok nyakörv használata nagyban megkönnyíti a sétát. Hasonló modelleket használnak olyan kutyák nevelésére, akiknek problémái vannak a viselkedéssel. A "Kutya divat" lánc nyakörv közepes méretű acél összeköttetésekből, erős gyűrűkből és egy kényelmes horgonyfogantyúból áll, amely összehajlik a gyűrűben, és lehetővé teszi a lánc teljes kioldását. Így ez a modell viselhető mind a fej felett, mind a hagyományos módon, mint egy normál nyakörv. A vékony krómréteggel bevont acél fokozta a rozsda- és korrózióállóságot. A modell közepes és nagy kutyák számára alkalmas gyalogláshoz, edzéshez, sportoláshoz és hivatalos munkavégzéshez. A tartozékot a német Herm Sprenger cég készítette, amelyet professzionális munka, kiváló minőség és stílusos formatervezés jellemzi. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 14 mm

A drót átmérője: 3.25 mm

Méretek: 45 cm -  72 cm

A modell jellemzői:

  • közepes méretű láncszemek
  • kényelmes fogantyú
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 35 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Ha kölyökkutyája vagy fiatal kutyája van akkor kell számolni aval, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vonja be a láncszemeket vékony krómréteggel. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés