Nyakörv kiállításra «Nyertes büszkeség» kutyáknak

0 Értékelés
21478,02 Ft
Készleten
Cikkszám: HS101##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém nyakörv kutyáknak 

Kiállítási verseny réz nyakörv «Nyertes büszkeség», modell HS 51528 55. A kiegészítő ezüst színű, rozsdametes acélból készül. Az anyag nem festi a szőrt és nem okoz allergiás reakciókat. A nagy lánc nem harapja be a szőröket és nem szakítja azt. A modell különleges kialakítású, amely támassza a kutya fejét, és nem engedi leengedni. A nyakörv alkalmas közepes és nagy kutyák számára kutyakiállításokon, bemutatókon való részvételhez, valamint edzéshez és sétahoz. Kiállítási verseny sárgaréz nyakörv «Nyertes büszkeség» - a német Herm Sprenger cég kiváló minőségű kiegészítője, a nemzetközi szabványoknak megfelelően gyártva.

Anyag: sárgaréz

A lánc széllesége: 15 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 56 cm -  80 cm

Láncszemek mennyisége: 10

A modell jellemzői:

  • speciális vás a fej tartásáért
  • a nagy láncszemek nem törik a szőrt
  • nem szinezi a kutya szőrét
  • az 56 cm nyakörv 10 láncszemet tartalmaz (minden további méret + 2 láncszem)
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 60 kg testsúlyig

A megfelelő méret kiválasztása érdekében kövesse az alul található útmutatót:

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fojtó nyakörveket a fejen át kell felhelyezni és minimális méretének meg kell haladnia a fej átmérőjét, de ügyeljen rá, hogy aktív mozgás esetén ne repüljön le a kutyáról. Ha önnek egy kölyök- vagy növésben lévő fiatal kutyája van, számoljon vele, hogy belátható időn belül kinőheti a nyakörvet. Ezért a megjegyzésekben adja meg a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas számú előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya állandóan érintkezik a nedvességgel, például vadász és rendõri fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet. Az összes Herm Sprenger rozsdamentes acél nyakörv fém címkékkel van ellátva, piros HS minőségi jelöléssel.

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés