Rángató hurok nyakörv «Alapos képzés» kutyáknak

0 Értékelés
8675,69 Ft
Készleten
Cikkszám: HS59##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém folytó nyakörv kutyáknak 

Közepes rozsdamentes lánc, HS 51541 55 modell. Lánc szélessége 1,4 cm, drótátmérő 3,0 mm. A lánc közepes mérete nem károsítja és nem gubancolja össze az állat szőrét. A láncon lévő gyűrű jól csúszik, így a fojtás megbízhatóan működik. A láncot arra használják, hogy megtanítsa a kutyának az engedelmesség alapjait, és ugyanakkor nagyszerű sétához, edzéshez és munkavégzéshez. Nemesacél lánc, amely a Herm Sprenger német minőségű. Ennek a kiegészítőnek kiváló anyaga és átgondolt kialakítása sok éven át örömmel szolgál majd. Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok láncát a feje fölött kell a kutyára adni, és annak méretének legalább a kutya fejének átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajlításkor vagy ugráskor nem repülhet le. A helyes méretválasztással a fojtó nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: rozsdamentes acél

A lánc széllesége: 14 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 39 cm -  72 cm

A modell jellemzői:

  • közepes méretű láncszemek
  • nem festi a szőrt
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 55 kg testsúlyig

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor válasszon a kurogan, rozsdamentes acél vagy sárgaréz nyakörvet. Nincs bevonatuk (ráfujt), és valószínűleg jobban megfelelnek a kutyájának.

 

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas számú előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya folyamatosan érintkezik a nedvességgel, például vadász és rendőri fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet. Az összes Herm Sprenger rozsdamentes acél nyakörv fémjelzéssel van ellátva, piros HS jelöléssel

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés