Rángató hurok nyakörv «Intenzív edzés» fekete rozsdamentes acélból

0 Értékelés
7158,79 Ft
Készleten
Cikkszám: HS61##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Sétáltató fém nyakörv kutyáknak 

Fekete acél lánc „Intenzív edzés”, HS 51541 57 modell. Feketített rozsdamentes acélból készült lánc közepes méretű láncszemekből áll, a szélessége 1,4 cm, drótátmérő 3,0 mm. A láncon lévő gyűrűk jól csúsznak, a hurok gyorsan és megbízhatóan működik. A fekete acéllánc rövid- és hosszúszőrű fajtákra alkalmas, nem vágja a gyapjút, megakadályozza a darabolást és a szőrszálak elszakadását. A modell közepes és nagy kutyák számára alkalmas gyalogláshoz, kiképzéshez, kikötői munkához és hivatalos munkához. A tartozékot a német Herm Sprenger cég készítette, amely garantálja a használat minőségét és tartósságát. A fülnek olyan nagynak kell lennie, hogy a kutya feje könnyen áthaladjon, de hajlításkor vagy ugráskor nem repüljön le. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 14 mm

A drót átmérője: 3 mm

Méretek: 39 cm -  72 cm

A modell jellemzői:

  • közepes méretű láncszemek
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 55 kg testsúlyig

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor válasszon a kurogan, rozsdamentes acél vagy sárgaréz nyakörvet. Nincs bevonatuk (ráfujt), és valószínűleg jobban megfelelnek a kutyájának.

 

A fekete acél speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson áteső kiegészítők fokozott korrózióállósággal rendelkeznek, kevésbé érzékenyek a mechanikai sérülésekre és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés