Rángató hurok nyakörv kutyáknak «Kutya fókuszban» kis láncszemű

0 Értékelés
7839,45 Ft
Készleten
Cikkszám: HS17##001

Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém nyakörv kutyáknak 

Lánc „Kutya fókuszban” nyakörv, modell HS 50906 55. Rozsdamentes acél kiegészítő, kis láncszemekből áll, rángató nyakörvekhöz tartozik. A modell speciális acélzárral van felszerelve, amellyel beállíthatja a kívánt méretet úgy, hogy a póráz húzásakor a nyakörv ne fojtsa meg a kutyát. A gyűrűn nyugvó retesz nem engedi meg, hogy a fojtót behúzzák. A kiegészítő közepes és nagy kutyák számára alkalmas sétákra, edzésekre, sportolásra és hivatalos munkákra. A „Kutya fókuszban” rövid lánc a német, világhírű Herm Sprenger cég terméke, amely a kutyákhoz való kiegészítők gyártásának egyik vezetője. Felhívjuk figyelmét, hogy a lánc nyakörvet a fején keresztül kell rá adni a kutyára, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobb, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról.

Anyag: rozsdamentes fém

A lánc széllesége: 9 mm

A drót átmérője: 2.5 mm

Méretek: 40 cm -  70 cm

A modell jellemzői:

  • kisszemű lánc
  • hosszúság fixálása
  • nem szinezi a kutya szőrét
  • rángató nyakörvek kategóriába tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A megfelelő méret kiválasztása érdekében kövesse az alul található útmutatót:

Ezen a képen látható, hogyan válassza ki a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

Annak érdekében, hogy a nyakörv mérete passzoljon a kutyának, önnek a fej körméretéhez (fülekkel együtt) hozzá kell adnia 5 centimétert. Például, ha a fej körmérete (fülekkel együtt) 54 cm, az 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben a nyakörv méretének legkevesebb 59 centinek kell lennie.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fojtó nyakörveket a fejen át kell felhelyezni és minimális méretének meg kell haladnia a fej átmérőjét, de ügyeljen rá, hogy aktív mozgás esetén ne repüljön le a kutyáról. Ha önnek egy kölyök- vagy növésben lévő fiatal kutyája van, számoljon vele, hogy belátható időn belül kinőheti a nyakörvet. Ezért a megjegyzésekben adja meg a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A rozsdamentes acélnak a szokásoshoz képest hatalmas előnye van, különösen a part menti övezetekben, ahol az acélt már a boltokban rozsda borítja. Néhány kutya állandóan érintkezik a nedvességgel, például a vadászkutyák és rendőrkutyák. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után tompulnak, mivel a nedvesség hozzájárul az oxidációhoz és a rozsdaképződéshez. A rozsdamentes acél modellek esetében nem ez a helyzet. Az összes Herm Sprenger rozsdamentes acél nyakörv fém címkékkel van ellátva, piros HS minőségi jelöléssel.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés