Rángató hurok nyakörv «Verseny kihívás» kis láncszemekkel

0 Értékelés
6772,45 Ft
Készleten
Cikkszám: HS3##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Fém nyakörv kutyáknak 

A "Verseny kihívás" egy láncnyakörv kutya számára, HS 51391 02 modell. A tartozékot a német Herm Sprenger cég készítette, és a láncos kategóriába tartozik. A modell acélból készült, krómozott, kicsi méretű, rozsda- és korrózióálló láncszemekből áll. Ezeket a nyakörveket viselkedésproblémás kutyák nevelésében használják. A jó siklás lehetővé teszi a hurok könnyű meghúzását, ha szükséges. A "Verseny kihívás" közepes és nagy kutyák számára alkalmas gyalogláshoz, edzéshez, sportoláshoz és hivatalos munka elvégzéséhez. Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok láncát a feje fölött kell ráadni a kutyára, és annak méretének legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. A helyes méretválasztással a fojtó nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 15 mm

A drót átmérője: 4 mm

Méretek: 45 cm -  75 cm

A modell jellemzői:

  • kis méretű láncszemek
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 80 kg testsúlyig

A megfelelő méret kiválasztása érdekében kövesse az alul található útmutatót:

Ezen a képen látható, hogyan válassza ki a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

Annak érdekében, hogy a nyakörv mérete passzoljon a kutyának, önnek a fej körméretéhez (fülekkel együtt) hozzá kell adnia 5 centimétert. Például, ha a fej körmérete (fülekkel együtt) 54 cm, az 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben a nyakörv méretének legkevesebb 59 centinek kell lennie.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fojtó nyakörveket a fejen át kell felhelyezni és minimális méretének meg kell haladnia a fej átmérőjét, de ügyeljen rá, hogy aktív mozgás esetén ne repüljön le a kutyáról. Ha önnek egy kölyök- vagy növésben lévő fiatal kutyája van, számoljon vele, hogy belátható időn belül kinőheti a nyakörvet. Ezért a megjegyzésekben adja meg a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vonja be a láncszemeket vékony krómréteggel. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés