Szigorú antik fém kutyanyakörv «Könnyű út» 3 mm kutyáknak

0 Értékelés
12227,50 Ft
Cikkszám: HS28##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

A HS 50115 010 13 típusú «Könnyű út» kutyanyakörv folytóként működik, és húzás feszültségével a tövisek nyomása a nyakon növekszik, és a kutya reagál erre a jelre, tudván, hogy valami rosszat tesz. A szigorú nyakörv segít megtanítani kutyájának a jó viselkedését, de hosszú idejig benne lenni nem ajánlott. A kiegészítő 55 mm hosszú, a külső széleinél kibővített formában, 10 láncszemből áll. Abban az esetben, ha kutyája felnövekszik, súlya nő vagy vékony, akkor nem kell új szigorú nyakörvet vásárolnia, csak hozzátennie / eltávolítania a szükséges számú linket, és a méretet a nyak kerülete szerint beállítani. Minden további lánc 3,4 cm-rel növeli a nyakörv hosszát. A modell közepes és nagy fajtákra alkalmas gyalogláshoz, edzéshez és munkákhoz. A szigorú «Könnyű út» kutyanyakörv tartós kiegészítő, megfizethető áron, a világhírű Herm Sprenger gyártótól. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: antik acél

Láncszem széllesége: 2.6 cm 

Drót átmérője: 3 mm

Méret: 55 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 55 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 48-50 cm, akkortovábbi linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 3.4 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

Az antik acél egy fém, speciális bevonattal, amelyet elektronikus feldolgozás útján nyernek. Barna színű, sárga-vörös foltokkal különleges varázslatot ad az antik acélból készült termékek. Az anyag rozsdaálló, tartós.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés