Szigorú fém kutyanyakörv «Irányítható» bőr fogantyúval 3.25 mm

0 Értékelés
14306,73 Ft
Készleten
Cikkszám: MC35##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv bőr fogantyúval

A szigorú "Irányítható" nyakörv közepes vastagságú krómozott acél drótból készül. A megerősített menettel ellátott tartós bőrfogantyúval rendelkező modell lehetővé teszi a szemtelen, hiperaktív és agresszív kutyák magabiztosabb ellenőrzését. A tartozék gyors csattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a nyakörv egyszerű és gyors eltávolítását és felhelyezését. A nyakörv belső részében található speciális eltávolítható fogak utánozzák a kutya anyja fogait, ami nagy hatással van a kiskutya korai életkora óta kialakult alapvető ösztönökre. Amikor a háziállat elkezdi húzni a pórázot, a parforsok fogai a nyakára nyomódnak, és a kutya reagál erre a jelre, rájönve, hogy valami rosszat csinál. A szigorú nyakörv alkalmas közepes és nagy fajtákra. A két hegesztett gyűrűnek köszönhetően séták és edzés közben gyorsan rögzítheti vagy lekapcsolhatja a pórázot. Ha a kutya meghízott, vagy éppen ellenkezőleg, lefogyott, akkor eltávolítható kiegészítő láncok segítségével növelheti vagy csökkentheti a modell méretét. A nyakörv fel- és lekapcsolása a nyakörv-összekötő / csatlakozó segítségével. Ehhez nyomja meg az ujjaival a nyakörv összekötőjét úgy, hogy szabadon beléphessen és kiléphessen a nyakörv következő linkjéről, bővebb információ a szigorú nyakörvekről szóló cikkben.

Anyag: krómozott acél

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 52 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 9 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 52 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 45-47 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3.7 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető csatlakozók
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 35 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vékony krómréteggel vonja be a fémet. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés