Szigorú fekete rozsdamentes kutyanyakörv «Divatos» 3.25 mm kutyáknak

0 Értékelés
13496,41 Ft
Készleten
Cikkszám: HS75##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

A német gyártmány "Divatos" szigorú nyakörv, a HS 50004 010 57 modell. A kiegészítő 58 cm hosszú, kibővített formában fekete rozsdamentes acélból készül. A modell kialakítása lehetővé teszi linkek hozzáadását és eltávolítását abban az esetben, ha kutyája lefogy vagy meghízik. Minden további láncszem 3,7 centiméterrel növeli a nyakörv méretét. A szigorú nyakörv hatékonyan képes szemtelen, túl aktív és agresszív kutyákat nevelni. A félig folytó belső részén lévő tövis utánozza az anya fogait, ami nagy hatással van a kiskutya korai életkora óta kialakult alapvető ösztönökre. Ez az intézkedés lehetővé teszi az állat viselkedésének hatékony kijavítását nagy erőfeszítések nélkül. A szigorú "Divatos" nyakörv közepes és nagy méretű kutyák számára alkalmas sétákra, kiképzésre és kiszolgálásra. A "Divatos" a világhírű Herm Sprenger német gyártmányú kiegészítője. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: fekete rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 58 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 58 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 51-53 cm, akkortovábbi linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3.7 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A fekete rozsdamentes acél a fém speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson átesett kiegészítők fokozott korrózióállóságot mutatnak, kevésbé hajlamosak a mechanikai sérülésekre, és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés