Szigorú krómozott kutyanyakörv «Önkontrol» kis fajta kutyáknak

0 Értékelés
5504,77 Ft
Készleten
Cikkszám: MC28##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

A szigorú nyakörv kicsi kutyáknak, "Önkontroll" 220.04.230 38 cm hosszú, a külső széleken kibővített formában, krómozott acélból és 8 csatlakozóból áll. A modell kis és közepes méretű fajták oktatására készült. A szigorú nyakörv szoritó, tövisek nyomása a nyakon növekszik, és a kutya reagál erre a jelre, rájönve, hogy valami rosszat csinál. A parfors segítséget nyújt a kutya jó viselkedésének kiképzésében, ám hosszú időn át vagy pórázon maradni nem ajánlott. A modell sétára, edzésre és munkára alkalmas. Ha háziállatának súlya növekszik, és a szigorú nyakörv szorossá válik számára, akkor további linkeket kell vásárolnia. Minden további összekötő elem 2,4 centiméterrel növeli a kiegészítő hosszát. Az önkontroll szigorú nyakörve a kis kutyák számára egy tartós kiegészítő, megfizethető áron, a világhírű ForDogTrainers gyártótól. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: krómozott acél

Láncszem széllesége: 2 cm 

Drót átmérője: 2.3 mm

Méret: 38 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 8 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 38 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 31-33 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 30 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A krómbevonat egy elektronikus kezeléssel felvitt vékony krómréteg. Bármely modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés