Szigorú krómozott kutyanyakörv «Almás pite viselkedés» 3.25 mm kutyáknak

0 Értékelés
15546,74 Ft
Cikkszám: HS100##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

«Almás pite viselkedés» kutyanyakörv, modell HS 50103 010 55. Ez a merev nyakörv rozsdamentes acélból készül, és erős fémkarabinával rendelkezik. Az anyag kiváló minőségének köszönhetően a nyakörvek ellenállnak a rozsdának és a korróziónak, esős időben is viselhetők, és sok éves használat után sem veszíti el csodálatos megjelenését. Kiegészítő hivatkozások segítségével könnyedén megnövelheti vagy csökkentheti a modell méretét. Minden további link 3,7 centiméter hosszú. Az «Almás pite viselkedés» nyakörv kiváló választás nemcsak edzéshez és sporthoz, hanem mindennapi sétákhoz és kirándulásokhoz is. Erősen ajánlott, hogy ne használjon szigorú nyakörvet, ha kutyája még mindig kölyök. Vigyázzon, amikor kiválasztja a megfelelő méretet, és ne hagyja felügyelet nélkül a kutyát, mert megsérülhet. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 57 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 57 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 50-52 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3.7 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A rozsdamentes acél hatalmas számú előnnyel rendelkezik a hagyományos acélhoz képest, különösen a part menti területeken, ahol az acél már rozsdásodik az üzletekben. Egyes kutyák folyamatosan érintkeznek a nedvességgel, például vadász és rendőr fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után elsötétülnek, mivel a nedvesség elősegíti az oxidációt és a rozsdaképződést. Mit ne mondjunk a rozsdamentes acél modellekről. Az összes Herm Sprenger rozsdamentes acél nyakörv piros HS fém jelzéssel van ellátva.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés