Szigorú krómozott kutyanyakörv «Jó háziállat viselkedés» nylon fogantyúval 3.25 mm

0 Értékelés
17892,38 Ft
Készleten
Cikkszám: HS20##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

 

A kedvtelésből tartott állatok viselkedésével szembeni ellenálló nyakörv kutya kiképzéséhez, HS 50004 010 67 N. modell. 58 cm hosszú parfors, 10 láncszemből áll. A kurogán nem okoz allergiás reakciókat, és nem színezi a bundát. A linkek szükség szerint eltávolíthatók vagy hozzáadhatók. Minden további link 3,7 centiméterrel növeli a parfita méretét. A kiegészítő egy kényelmes, gyorsan kioldható csattal van felszerelve, amely megkönnyíti a nyakörv eltávolítását és felvevését a kutyának. A modellnek két acélgyűrűje van a karabély póráz rögzítéséhez. Az egyik gyűrű pórázának rögzítésekor a nyakörv félszálként működik, a másik gyűrű rögzítésekor normál nyakörv ként. A szigorú nyakörv alkalmas közepes és nagy fajták számára való séta, edzés és munka során. A «Jó háziállat viselkedés» szigorú nyakörv a Fordogtrainers és Herm Sprenger, a kiváló minőségű és kifogástalan formatervezésű termék közös fejlesztése. A megfelelő méret kiválasztása hatékony és megbízható eszközt biztosít a kutyának az engedelmesség alapjainak megtanításához. A szigorú nyakörvek használatával kapcsolatos további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: kurogán, nylon

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 58 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 58 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 51-53 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • gyors csatt
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • minden bőr elem kézzel van varrva erősített varrással
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 30 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A kurogan szilárd réz- és ónötvözet. A nikkelszennyeződések abszolút hiánya hipoallergén és biztonságos az állatok egészségére, ezért az állatorvosok ilyen nyakörveket javasolnak érzékeny bőrű kutyáknak.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés