Szigorú krómozott kutyanyakörv «Könnyű idomítás» kurogánból 2.25 mm

0 Értékelés
15379,64 Ft
Készleten
Cikkszám: HS96##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

Szigorú nyakörv "Könnyű idomítás" kutyáknak. A tartozék, a HS 50037 010 67 modell, réz és ón ötvözetéből készül, amely hipoallergén, korróziógátló anyagból készült, kiváló minőségű, bármilyen időjárási körülmények között használható. A kurogán nem irritálja a bőrt, nem festi a bundát, és nem okoz allergiát. A tartozék használata egyszerű, gyorskioldó biztosítékkal rendelkezik, amely akár 200 kg terhelést is képes ellenállni. A modell hossza külső szélein 40 cm, szélessége 2 cm, a lánc átmérője 2,9 cm. A szigorú nyakörv egy sor tövisből áll, amelyek össze vannak kötve. A linkeket eltávolítják vagy hozzáadják a kutya nyakának kerületétől függően. Minden további láncszem 2,4 centiméterrel növeli a nyakörv hosszát. Ehhez meg kell szorítania a láncot úgy, hogy szabadon beléphessen és kiléphessen a nyakörv következő láncszeme. Erősen ajánlott, hogy ne használjon szigorú parfort, ha kutyája még mindig kölyök. Vigyázzon a megfelelő méret kiválasztására, és ne hagyja felügyelet nélkül a szoritóban a kutyát. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál. 

Anyag: kurogán

Láncszem széllesége: 2 cm 

Drót átmérője: 2.25 mm

Méret: 40 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 40 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 33-35 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • a védőzáras csatt akár 200 kg terhelést is kibír
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 15 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A kurogan szilárd réz- és ónötvözet. A nikkelszennyeződések abszolút hiánya hipoallergén és biztonságos az állatok egészségére, tehát az állatorvosok ilyen nyakörveket javasolnak érzékeny bőrű kutyáknak.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés