Szigorú krómozott kutyanyakörv «Nyugodt mód» fekete acélból 2.25 mm

0 Értékelés
13762,80 Ft
Készleten
Cikkszám: HS98##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

Herm Sprenger „Nyugodt mód” nyakörv kutyáknak, modell HS 50037 010 57. A kiváló minőségű kiegészítő 10 darab láncszemből áll, amelyeket kifejezetten a növekedés szakaszában lévő kicsi, kicsi fajtákhoz és fiatal kutyákhoz terveztek. A linkeket függetlenül lehet hozzáadni vagy eltávolítani, ezáltal megváltoztatva a nyakörv méretét. Minden további láncszem 2,4 cm-rel növeli a nyakörv hosszát. A biztosítékkal ellátott gyorskioldású csavar 200 kg-ig bírja a terhelést, lehetővé teszi a nyakörv könnyű eltávolítását vagy a kutya számára történő felhelyezését. A modell kiválóan alkalmas kutyák sétáltatására, kiképzésére és az engedelmesség alapjainak tanítására. Ne felejtse el, hogy a szigorú nyakörvbn való hosszú távú tartózkodás nem ajánlott, mivel a kutya megszokja a tövis nyomását a nyakán, és nem reagál majd ezekre. Ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy a kaparót váltsák normál nyakörvvel. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál. Csak a webáruházunkban vásárolhatja meg a „Nyugodt mód” modellt a Herm Sprenger gyártó árán. 

Anyag: fekete rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2 cm 

Drót átmérője: 2.25 mm

Méret: 40 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 40 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 33-35 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • a védőzáras csatt akár 200 kg terhelést is kibír
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 20 kg testsúlyig


A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A fekete rozsdamentes acél speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson átesett kiegészítők fokozott korrózióállóságot mutatnak, kevésbé hajlamosak a mechanikai sérülésekre, és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés