Ügyfeleink – különleges emberek… Ők szeretik az állatokat, megajándékozzák őket barátságukkal és figyelmükkel. De ezen kívül értékelik a saját idejüket, a jó minőséget és a gyors kiszolgálást.

Éppen ezért cégünk a következő alapelvek szerint működik:
1. Odafigyelünk minden ügyfélre
2. Gondoskodunk kedvence kényelméről és biztonságáról
3. Kiváló termékek, melyeknek a minőségét sok elégedett ügyfelünk támasztja alá
4. Magas szakmai színvonal
5. Gyors kiszolgálás
6. A termékek folyamatos javítása vásárlóink igényeinek megfelelően

1998 óta cégünk azért dolgozik, hogy elnyerje az Ön bizalmát. Elismert kinológusokkal, szakképzett kiképzőkkel és megbecsült állatorvosokkal dolgozunk együtt. Több mint 45 szakember egyesítette tudását és tapasztalatait, ezáltal képviselve munkánkat, hogy kedvence mindenből a legjobbat kapja. Az átvételt megelőzően minden egyes termék alapos tesztelésen esik át. Célunk – mindent megtenni annak érdekében, hogy ön újra és újra minket válasszon.

Kizárólag jó minőségű, ellenőrzött anyagokból gyártjuk termékeinket. Hiszen csak a legjobb alapanyagokból lehet létrehozni a legjobb kiegészítőket. Tudjuk, hogy a megvásárolt termékeket annak vásárolja, aki igazán fontos önnek, éppen ezért nagy gonddal és szeretettel gyártunk minden kiegészítőt.

Ha ön először jár nálunk, és konzultációra volna szüksége vagy egy szakember tanácsára – feltehet kérdéseket szakemberünknek a weboldalon. Menedzsereink megválaszolják minden kérdését és segítenek a választásban.

Nálunk a minőség mindenekfelett áll. A kézi munka és a különleges dizájnelgondolások lehetővé teszik, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek hosszan fogják szolgálni önt és sok örömet okoznak kutyájának.

Tisztában vagyunk vele, hogy a lehető legjobb reklám – az elégedett ügyfelek hozzászólásai, ezért időt és energiát nem sajnálva megteszünk mindent annak érdekében, hogy ön elégedett legyen minden vásárlás alkalmával.