A támadás szájkosara munkakutyáknak «Mozgás»

0 Értékelés
18737,66 Ft
Készleten
Cikkszám: M56##001

Méret
A pofa hossza

A pofa kerülete

A nyak kerülete

A pofa szélessége

A pofa magassága

Fajta / Nem / Életkor


INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

A támadás szájkosara munkakutyáknak

A modell a kutyák támadásra való kiképzésére, a készségek fejlesztésére lett tervezve. A szájkosarat széles körben használják a rendőrség kinológiai egységei, sikeres a katonai struktúráknál is. A szájkosár vastag, kopásálló bőrből készül, masszív. A modell  menetes varrással van erősítve és acél szegecsekkel rögzítve. Az első részébe fémlemez van bevarrva, melytől nehezebb, de ezzel sugallja az erőt. A belső részben egy nemez bélés van, amely megvédi az orrát a kidörzsölődéstől. A valódi bőrből készült állítható övek segítségével a szájkosarat a kutya fej formája szerint lehet állítani. Az övek biztonságosan rögzítik is azt. Az övek elnyúlása szinte lehetetlen. Több nyílást is találhatunk a szájkosár egész felületén, amelyeken keresztül jó levegőáramlat, a hosszú futások alkalmával, az intenzív edzések során és sportolás közben a kutya szabadon tud lélegezni. A szájkosár belső része lehetővé teszi, hogy a kutya szabadon nyissa a száját, nyalja az orrodat és ugasson, ennek köszönhetően a kutya minden helyzetben kényelmesen és természetesen érezheti magát. Önnek lehetősége nyílik arra, hogy megvásárolja ezt a szájkosarat, a gyorsan levehető csatokkal kiegészítve.

Figyeljen arra, hogy a gyorsan levehető csatok nem bírják a nagy terhelést. Abban az esetben, ha szolgálati kutyával dolgozik, nem ajánlunk gyorsan levehető csatokat.

Fontos! Ha a felsorol kutyafajták közül nem találta meg a megfelelőt, akkor kérjük válassza ki az univerzális méretet és adja meg a kutyájának a méreteit, valamint irja oda a kutya fajtáját / nemét / korát. Specialistáink a legmegfelelőbb szájkosármodellt fogják kiválasztani, az Ön által megadott méretek alapján.

Anyag: bőr

Szín: fekete

A csomagolás: gyorskioldó csattal, vagy gyorskioldó csat nélkül 

 buckle s    buckle 2 s

A gyorskioldó csat lehetővé teszi az övek kioldását a nyak körül, és egy kattintással gyorsan fel- vagy lekapcsolni a szájkosarat.

Tartozékok: krómozott acél

 

A kiképzési szájkosár a német juhászkutya, a malinois, a román juhászkutya, a doga, a doberman, a pincher, a masztiff és a hasonló kutyafajták morfológiai

A modell jellemzői:

  • vastag bőrből készült
  • kiváló szellőzés
  • bevarrt fémlemez
  • robosztus felépítés
  • erős szájkosár 
  • puha béléssel az orr területén

 

 Figyelem, mi nem készítünk szájkosarakat egyedi méretek szerint. Modelljeink az állatok szabvány szerint elfogadott anatómiai, nemi és faji méretein alapulnak. Ha a rendelésében megjelöli kutyái fontos jellemzőit, akkor az Öntől kapott információk alapján választjuk ki a legmegfelelőbb szájkosarat kedvencének. Ezért is történhet olyan, hogy nem az Ön által megadott méretet küldhetjük el, hanem a véleményünk szerint jobbat, ami teljesen megfelel a kutyájának. Ha biztos a kiválasztott méretben, akkor kérjük, írja meg a megjegyzésben, hogy pontosan a megadott méretre van szüksége.

 

Használati utasításokat, hogy hogyan vegyen méreteket a kutyáról erre a linkre kattintva találhat

A szájkosár mérete

№0.5

№1

№2 №3

A pofa hossza

9 cm

9 cm

9 cm 9 cm

A pofa kerülete

27 cm

33 cm

35 cm 37 cm
A két szem közötti távolság -

-

- -

A nyak kerülete

45-60 cm

50-65 cm

55-70 cm 60-80 cm

A pofa szélessége

8 cm

9 cm

9.5 cm 9.5 cm

A pofa magasság

9 cm

10 cm

11 cm 13 cm

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés