Bőrből készült puha szájkosár «Minden nap»

0 Értékelés
27350,73 Ft
Készleten
Cikkszám: M88##001

Méret
Gyorskioldó csat
A pofa hossza

A pofa kerülete

A nyak kerülete

A pofa szélessége

A pofa magassága

Fajta / Nem / Életkor


INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Bőrből készült puha szájkosár

Könnyű, nyitott szájkosár, vastag bőrből készült rézbevonatú szerkezettel. Ennek a szájkosárnak fontos eleme a könnyű kesztyű bőr bélés, amely hangsúlyozza a termék jó megjelenését és harmonikusan mutat a kézzel varrott, könnyű, erősített varrattal. A szájkosár nyílásait úgy lehet állítani, hogy a kutya szabadon tudjon lélegezni, ugatni és inni is. Az ilyen típusú szájkosarak nem védenek meg a lehetséges harapástól, így a nyugodt természetű kutyáknak felelnek csak meg. A kiegészítők használhatóak, úgy meleg időben, mint hidegben. Ez a modell már ki van egészítve a kényelmes, gyorskioldó csatokkal. A Fordogtrainers-től csak a magas minőséget és kényelmet fogja megkapni.

Fontos! Ha a felsorol kutyafajták közül nem találta meg a megfelelőt, akkor kérjük válassza ki az univerzális méretet és adja meg a kutyájának a méreteit, valamint irja oda a kutya fajtáját / nemét / korát. Specialistáink a legmegfelelőbb szájkosármodellt fogják kiválasztani, az Ön által megadott méretek alapján.

Anyag: bőr

Szín: fekete

A csomagolás: gyorskioldó csattal, vagy gyorskioldó csat nélkül 

 buckle s    buckle 2 s

A gyorskioldó csat lehetővé teszi az övek kioldását a nyak körül, és egy kattintással gyorsan fel- vagy lekapcsolni a szájkosarat.

Tartozékok: sárgaréz

 

A kiképzési szájkosár a német juhászkutya, a malinois, a román juhászkutya, a doga, a doberman, a masztiff, a husky, a boxer és a hasonló kutyafajták morfológiai

Használati utasításokat, hogy hogyan vegyen méreteket a kutyáról erre a linkre kattintva találhat

A modell jellemzői:

  • kiváló szellőzés
  • eredeti design
  • kesztyű bőrből készült puha bélés
  • gyorskioldó csatokkal kiegészítve

 

 

 Figyelem, mi nem készítünk szájkosarakat egyedi méretek szerint. Modelljeink az állatok szabvány szerint elfogadott anatómiai, nemi és faji méretein alapulnak. Ha a rendelésében megjelöli kutyái fontos jellemzőit, akkor az Öntől kapott információk alapján választjuk ki a legmegfelelőbb szájkosarat kedvencének. Ezért is történhet olyan, hogy nem az Ön által megadott méretet küldhetjük el, hanem a véleményünk szerint jobbat, ami teljesen megfelel a kutyájának. Ha biztos a kiválasztott méretben, akkor kérjük, írja meg a megjegyzésben, hogy pontosan a megadott méretre van szüksége.

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés