Szájkosár közepes méretű kutyáknak «Harapás»

0 Értékelés
12875,15 Ft
Készleten
Cikkszám: M31##001

Gyorskioldó csat
A pofa hossza

A pofa kerülete

A nyak kerülete

A pofa szélessége

A pofa magassága

Fajta / Nem / Életkor


INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szájkosár közepes méretű kutyáknak

A szájkosár ezen modellje jó szellőzik, és kiváló minőségű vastag bőrből készült. A szájkosár masszív, jól megtartja a pofa formáját, a szerkezetének legkisebb részei is menetes varrással és acél szegecsekkel vannak rögzítve. Az elülső részbe egy fémlemez van bevarrva, amely nehezebbé teszi a szájkosarat. Sok szellőző nyílás van az oldalán és az elején, amelyek lehetővé teszik, hogy a kutya hosszú távon szabadon lélegezzen, sportoláskor, vagy akár egy intenzívebb edzés során. A modell úgy lett megtervezve, hogy a kutya ne tudjon semmit, az egészségre veszélyeset a szájába venni, de tudja kinyitni a száját és nyalogatja az orrát. A szájkosár ezen modelljét széles körben használják a katonai szférában. A szájkosarat bőrszíjjakkal és egyszerű rögzítőkkel lehet fixáln. Ha jól tesszük fel a szájkosarat a kutya nem fogja tudni lehúzni a fejéről. Ezenkívül, a szájkosárhoz gyorsan leválasztható csatokat is rendelhet.

Fontos! Ha a felsorol kutyafajták közül nem találta meg a megfelelőt, akkor kérjük válassza ki az univerzális méretet és adja meg a kutyájának a méreteit, valamint irja oda a kutya fajtáját / nemét / korát. Specialistáink a legmegfelelőbb szájkosármodellt fogják kiválasztani, az Ön által megadott méretek alapján.

Anyag: bőr

Szín: fekete

A csomagolás: gyorskioldó csattal, vagy gyorskioldó csat nélkül 

 buckle s    buckle 2 s

A gyorskioldó csat lehetővé teszi az övek kioldását a nyak körül, és egy kattintással gyorsan fel- vagy lekapcsolni a szájkosarat.

Tartozékok: krómozott acél

 

A kiképzési szájkosár a német juhászkutya, a malinois, a belga juhászkutya, a doberman, a beauceron és a hasonló kutyafajták morfológiai

A modell jellemzői:

  • kiváló szellőzés
  • az elülső rész fémlemezzel van kitömve
  • béléses orr terület
  • zárt modell
  • robosztus felépítés

 

Figyelem, mi nem készítünk szájkosarakat egyedi méretek szerint. Modelljeink az állatok szabvány szerint elfogadott anatómiai, nemi és faji méretein alapulnak. Ha a rendelésében megjelöli kutyái fontos jellemzőit, akkor az Öntől kapott információk alapján választjuk ki a legmegfelelőbb szájkosarat kedvencének. Ezért is történhet olyan, hogy nem az Ön által megadott méretet küldhetjük el, hanem a véleményünk szerint jobbat, ami teljesen megfelel a kutyájának. Ha biztos a kiválasztott méretben, akkor kérjük, írja meg a megjegyzésben, hogy pontosan a megadott méretre van szüksége.

 

Használati utasításokat, hogy hogyan vegyen méreteket a kutyáról erre a linkre kattintva találhat

A szájkosár mérete

№1

A pofa hossza

8 cm

A pofa kerülete

29 cm

A két szem közötti távolság

14-30 cm

A nyak kerülete

45-65 cm

A pofa szélessége

8 cm

A pofa magasság

9 cm

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés