Üdvözöljük Önt a ForDogTrainers cég magyarországi oldalán!

Online áruházunkban termékek széles választékát kínáljuk minden kutyafajta számára: a kicsi terrierektől kezdve a nagy termetű masztiffokig, kölyköktől felnőtt kutyákig. Kínálatunkban minőségi termékek közül választhat bármilyen árkategóriának megfelelően: nyakörvek, szájkosarak, pórázok, hámok, felszerelések professzionális kiképzésekhez, speciális ruházat és még sok más. Minden egyes termék tanúsítvánnyal van ellátva és megfelel a nemzetközi előírásoknak.

Weboldalunk több mint 1000 különböző tételt kínál és készletünk naponta bővül exkluzív termékekkel. Minden megtettünk annak érdekében, hogy ön a vásárlást megelőzően a lehető legátfogóbban megismerkedjen az áruval, minőségi fényképeken, videókon és 3D illusztrációkon keresztül. Számunkra rendkívül fontos ügyfeleink bizalma, ezért kizárólag eredeti és minőségi termékeket kínálunk kedvencei számára. A ForDogTrainers évek óta világszerte sikeresen működik együtt különböző kutyatartó klubokkal és kutyakiképző iskolákkal, a támogatásukkal végezzük fejlesztéseinket és teszteléseinket.

hám bolt kutyáknak Online üzleteink fellelhetők az egész világon. Termékeket értékesítünk az amerikai, európai, ázsiai, orosz piacon, és most már itt, Magyarországon is. Erről maga is meggyőződhet, ha begépeli webcímünket bármelyik ország alapján: .com, .es, .de, .uk, stb

A ForDogTrainers cég egy dinamikus, folyamatosan fejlődő és bővülő termékkínálattal. Ha nem szabványos méretű kiegészítőre van szüksége, esetleg nem sikerült megfelelő méretet találnia kutyája számára, írjon nekünk bátran és mi szívesen elkészítünk egy modellt az ön által megadott méretek alapján. A ForDogTrainers cég mindent megtesz annak érdekében, hogy minden egyes ügyfél elégedett legyen. Mindig odafigyelünk a vevők kéréseire és igényeire, éppen ezért is fordítunk nagy figyelmet a minőség és ár kapcsolatára. Az áruk teljes választéka nagy gonddal választott, hibátlan bőráruból készül. Ha nálunk vásárol, biztos lehet benne, kiváló minőségű termékben fog részesülni, mely hosszú évekig a szolgálatára lesz.

A ForDogTrainers termékek széles választékát kínálja – hámok, szájkosarak, nyakörvek, tápok, kefék, játékok. Néhány szó termékeinkről!

Hámok kutyáknak. A bőrből és nejlonból készült hámok nagy népszerűségnek örvendenek a hobbi kutyatartók, a szakképzett kiképzők és kinológusok körében a világ minden pontján. A ForDogTrainers hámjai maximális tartósságot, hatékonyságot, kényelmet és divatos megjelenést biztosítanak. Igyekszünk bőrből és nejlonból készült hámjainkat a különböző termetű és fajtájú kutyák igényeire szabni. Nálunk találhat hámokat kölyök és felnőtt kutyáknak, díszítéssel vagy anélkül. Szolgálhatunk hámokkal sétákhoz, szolgálati munkához (K9) vagy mentőexpedíciókhoz, mellények hideg időjáráshoz és melegített modellek mozgássérült kutyáknak. Sportmodellek, húzóhámok és utazóhámok, fogat hám és hevederhám. Exkluzív bőr és nejlon hámok vakvezető kutyáknak. Figyelembe vesszük szakképzett kinológusok tanácsait és javaslatait annak érdekében, hogy hámjaink megfeleljenek a mindennapos használat és professzionális kiképzések legmagasabb minőségi elvárásainak.


Szájkosarak kutyáknak. A ForDogTrainers exkluzív, bőrből, nejlonból és fémből készült,szájkosár kutyáknak kézzel megmunkált szájkosarakat gyárt mindennapi használatra, szolgálati munkához vagy a nem kívánt viselkedés javítására. Szájkosaraink viselése közben kutyája nem tud harapni, séta közben felszedni a szemetet a földről vagy megrágni a bútort a házban. Nálunk megfelelő szájkosarat választhat fajta, méret és életkor alapján. Minden szájkosár kiváló minőségű, az egészségre teljesen ártalmatlan, természetes anyagokból készült.

A fém szájkosár tökéletesen biztosítja a levegő keringését, viselése közben kutyája anélkül tudja oltani a szomját, hogy ön levenné az eszközt. A bőrből készült szájkosár a legjobb megoldásnak bizonyul hideg időben, kizárja a fagyást alacsony hőmérséklet idején, jól szellőzik, könnyű a súlya, ugyanakkor nagy forróságban is lehet használni. Külön kategóriát képviselnek a fiziológiai szájkosarak, professzionális használatra javasoltak szolgálati kutyák számára, akik tagjai a rendőri köteléknek vagy a katonaságnál teljesítenek szolgálatot. Megerősített fémlemezzel vagy dupla bőrréteggel, a szájkosarak még intenzív terhelés esetén is megőrzik formájukat.

Minden körülményhez gyártunk szájkosarakat: hálós szájkosár, rácsos szájkosár fémhuzalból, bőrből készült szájkosár mindennapi használatra, nejlon szájkosár, amellett szájkosarak kiképzéshez, bőrszájkosarak rendőrkutyáknak és még sokféle modell. Szájkosaraink mindegyike hatékony és ergonomikus, viseletük a kényelmetlenséget a minimumra csökkenti, de maximális biztonságot nyújtanak.

 

 

 

 


nyakörv bolt kutyáknakNyakörvek kutyáknak. A ForDogTrainers kizárólag természetes anyagokból készülnek, kiemelkednek magas minőségükkel és elérhető árukkal. Nyakörvek széles választékát kínáljuk fémből, nejlonból és bőrből.

Tegye hatékonyabbá kutyája nevelését fémből készült kiképző nyakörveink, félfojtó és fojtó nyakörveink segítségével! Ezeket a modelleket erős, nehezen kezelhető kutyáknak tervezték, akiknek szigorúbb nevelésre van szükségük. Weboldalunkon megtalálja a szükséges információt a parforsz-kiképző nyakörvek használatáról. Készletünkben találhat klasszikus darabokat és különleges dizájnú modelleket is, különféle díszítőelemekkel ellátva.

Négylábú barátja szépségének kiemelése érdekében fehér és rózsaszín bőrből is kínálunk kiegészítőket, minden elképzelhető stílusban: katona, rock sztár, a glamour trend képviselője…

Csak önön és kutyáján múlik, miben tündököljön. Minden nyakörv széleskörű méretekben kapható.

Ugyanolyan könnyedén tud nyakörvet találni kistermetű kutyájának, mint közepes vagy nagy fajtájú kedvencének. Böngésszen online áruházunkban és biztosan meg fogja találni az igényeinek megfelelő modellt.

   

    

  

     

  

   


Pórázok kutyáknak. A ForDogTrainers forgalmaz klasszikus és kör formájú pórázokat bőrből,póráz bolt kutyáknak pórázokat dekoratív fonással, fémből készült lánc pórázokat, nejlon pórázokat, rövidvezető pórázokat, pórázokat sétához, multifunkcionális pórázokat, melyek alkalmasak több kutya egyidejű sétáltatására, pórázokat sporttevékenységekhez és kiállításokhoz és még sok más modellt. Pórázaink ellenállóak és tartósak, hatékonyságuk és eredeti tervezésük megelégedéssel tölti el még a legválogatósabb gazdit is!

Figyelembe vettünk minden olyan helyzetet, ahol önnek egy kiváló minőségű, megbízható pórázra lehet szüksége. Nálunk vannak pórázok autós kirándulásokhoz – a póráz egy speciális csattal van kialakítva, hogy ön hozzákapcsolhassa a kocsi biztonsági övéhez. A nagy területen lévő munkához egy speciális, elegendő hosszúságú pórázra van szükség. A kiállítási pórázok szélességükben és tervezésükben különböznek, annak érdekében, hogy kiemeljék kutyája szépségét. Online áruházukban pórázok gazdag választékát találhatja meg, kielégítve minden használati szempontot, igényt és ízlést.

Mindig szívesen megörvendeztetjük önt kiváló minőségű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, exkluzív áron!

 

 

 

  

 

  


professzionális felszerelés kutyák kiképzéséhezProfesszionális felszerelés kutyák kiképzéséhez: öltözetek, kabátok, nadrágok és védőkarok kinológusoknak. A ForDogTrainers forgalmaz tréningruhákat versenyekhez és szolgálati kutyák kiképzéséhez. Professzionális öltözetet kínálunk bármilyen igényhez és feladathoz: teljes védelmet biztosító ruházat és könnyített modellek, ruha támadó kiképzéshez erősített ujjakkal, nadrággal, hát és mellkas védelemmel. A kabátok a kiképző számára szabad mozgásteret biztosítanak, magas fokú tartóssággal és védelemmel. A nadrágok viselete kényelmes, anélkül, hogy a védelem kárára menne.

Nálunk talál védőkarokat katonai és rendőrkutyák kiképzéséhez, univerzális védőkarokat levehető huzattal, rejtett karokat, karokat sporthoz és védőrészt lábra. Felszereléseinket professzionális munkákhoz ajánljuk, és az olyan versenyekre való felkészüléshez, mint a Ring, Mondioring, RCI / IPO / Schutzhund, teljesen megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak. A különleges kialakítású anyagból készült védőkarok kiemelkednek hatékonyságukkal és tartósságukkal. A ForDogTrainers gyártásában készült védőkarokat vezető kinológusok értékelték és ajánlották professzionális használatra.

Online áruházunk hurkák és dummyk széles választékát kínálja juta, bőr és francia anyagból a kutya motivációjára és helyes harapásának kialakítására. Felszereléseink használati idejének növelése érdekében különféle póthuzatokat kínálunk a védőkarokhoz és hurkákhoz, melyek megvédik a terméket a gyors elhasználódástól, továbbra is biztosítva az eszköz hatékonyságát és a kiképzések sikerét.

 

 

 

 


További kiképzésre szolgáló termékek. Klikkelők, sípok, pálcák a kutyák motivációjára játék bolt kutyáknakés kiképzésére, praktikus és tágas, vállra és derékra felhelyezhető táskák jutalomfalathoz, apportírozós eszközökhöz, összecsukható akadályokhoz, és minden olyan más eszköz tárolására, amelyre szüksége lehet a kiképzések alkalmával.

A ForDogTrainers interaktív játékok széles választékát kínálja, a kutyák mentális és fizikai állapotát javítva szórakoztató és fejlesztő időtöltés közben. Kínálatunk elősegíti a kutya nevelését és stimulálja természetes képességeit.

  

Kiegészítők kutyáknak. Kefék a kutya szőrének kifésülésére, biléták adatokkal gravírozva, interaktív etetőtálak, finomságok kicsi és nagy kutyák számára és még sok más. A kutya ápolására szolgáló termékek segítenek a szőrzet és a karmok karbantartásában.

Biztosítsa kutyája kényelmét hosszú séták során az itató kulaccsal vagy egy kikötő pórázzal, ha meg szeretnének pihenni. Hatékony és praktikus kiegészítőink segítenek kényelmesebbé varázsolni az Ön és kutyája életét, boldogabbá és önfeledtebbé téve a közös együttléteket!

ForDogTrainers online áruház – kiváló minőség és vitathatatlan reputáció!

 

Termékeink a stílus és minőség sikeres együttese. Segítségünkkel megtapasztalhatja a kutyájával kialakított kapcsolat minden örömét.