Mágneses labda 5,8 cm gappay «Top-Matic Fun-Ball Mini SOFT»

0 Értékelés
13376,02 Ft
Készleten
Cikkszám: TT88##001

Átmérő (cm)
Szín
Kötéllel
Mágneses klipsz

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Mágneses labda a kutyakiképzéshez

5,8 cm átmérőjű mágneses labda, puha és rugalmas, amely kiváló minőségű, hatalmas ellenállósággal bíró gumiból készült, ésígy ellen áll a kutyaharapásnak és fogaknak is egyaránt. A kiképző labda egyaránt megfelelő úgy a kölyök kutyáknak, a kis méretű kutyáknak, valamint a mérsékelten erős harapással rendelkező kutyafajtáknak is. A labda belül mágneses, kiegészítő mágnes-kapcsoló nélkül, például kiválóan fogja magát tartani egy fém kerítésen, vagy akármilyen más fém felületen. Ha kívánja, akkor egy kiegészíthető piros vagy fekete színű mágneses klipsszel is megrendelheti a labdát, amely segítségével könnyen megerősítheti a kapcsolatot, és lehetővé teszi, hogy a labdát bármilyen helyre fel tudja helyezni, úgy ruhára vagy más anyagokra, amelyek biztosítják a mágnes hatását. Így kap egy 2 részből álló mágneses klipszet, amely egyik része a belső részén, a másik része pedig kívülről rögzül, majd a labda csatlakozik a kapcsoló részhez. A meleg téli ruhákhoz, vastagságuk miatt, a mágnes nem olyan erősen fog csatlakozni, mint a nyári, vékonyabb felülethez. A vörös mágnesek erősebbek, mint a feketék, és vastagabb anyagra vannak tervezve. A 35 cm-es zsinórnak köszönhetően, Ön teljes mértékben ellenőrizheti a kiképzés folyamatát vagy a játékot, motiválva a kutyát arra, hogy harapja a labdát. A gyártó - a Top-Matic - német cég.

Anyag: gumi

Szín: sárga

Átmérő: 5,8 cm

A zsinór hossza: 35 cm

 

Modell tulajdonságai:

  • környezetbarát, biztonságos anyag
  • a labda harapásálló
  • a zsinór extra funkciót biztosít a ladda számára
  • a mágneses labda a kutya kiképzések, a kutya kiállítások, és játékkal kapcsolatos sporttevékenységek előmozdítására lett tervezve
  • a kiképző labda egyaránt megfelelő úgy a kölyök kutyáknak, a kis méretű kutyáknak, valamint a mérsékelten erős harapással rendelkező kutyafajtáknak is.

Figyelem!

  • Erős mágnes van a labda belsejében, így nem ajánlott, hogy a labdát a telefonok, laptopok és egyéb elektromos készülékek közelében tartsák, mivel a mágneses mező hatást gyakorolhat rájuk!
  • a mágneses klipsszel ellátott labda megrendelése esetén vegye figyelembe, hogy a ruhákra készített mágnesek elég erősek és óvatosnak kell lenni a leválasztásnál / csatlakoztatásnál, hogy ne érje Önt sérülés!

 

 

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés