Folytó nyakörv «Édes temperamentum» nagy láncszemekkel

0 Értékelés
8184,61 Ft
Készleten
Cikkszám: MC27##006

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Sárgaréz folytó-nyakörv 

Hurok nyakörv kutyáknak "Édes temperamentum" modell, 200.62.400. A hurok aranyszínű, hypoallergén sárgarézből készül, érzékeny bőrű állatok számára ajánlott. A nagy láncok kedvezőbbek a kutyák számára, elkerülik a kusza szőrők összegabalyodását, így a modell alkalmas sima és hosszú szőrű fajtáknak egyaránt. A fojtónyakörv arra szolgál, hogy megtanítsa a kutyának az engedelmesség alapjait, megbízhatóan és hatékonyan működik. A sárgaréz nyakörv széles méretválasztékkal rendelkezik, közepes és nagy fajták számára megvásárolható séta, edzés és hivatalos munka céljából. A helyes méretválasztással a hurok nem sérti meg a kutyát, és nem okoz kényelmetlenséget, tanulási hatással lesz. Felhívjuk figyelmét, hogy a huroknyakörv a feje fölött kell ráadni, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobb kell hogy legyen, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Az "Édes temperamentum" réznyakörv csak a gyártó árán vásárolható meg online áruházunkban.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 20 mm

A drót átmérője: 4 mm

Méretek: 50 cm -  85.5 cm

A láncszemek mennyisége: 10

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • sétához, tanitáshoz, munkához
  • a 50 cm-es nyakörv 10 láncszemből ál (minden következő méret +1 láncszem)

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Ha kölyökkutyája vagy fiatal kutyája van akkor kell számolni aval, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

Sárgaréz - egy tompa sárga színű fém, fokozott rozsda-ellenállással rendelkezik. Az alacsony cink tartalom biztosítja az ebből az anyagból származó termékek szilárdságát és tartósságát. A sárgaréz helyettesíti az aranyat kiegészítők, ékszerek és szerelvények gyártásában.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés