Folytó nyakörv «Kutya edző nyakörv» nagy láncszemekkel

0 Értékelés
9865,55 Ft
Cikkszám: HS9##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L320 (180 cm * 2 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Folytó-nyakörv 

Lánc nyakörv "Kutya edző nyakörv", modell HS 51604 33. A modell univerzális és praktikus, sárgarézből készül. A nagy összeköttetés biztonságosabb az állat számára, nem károsítja a bundáját, és nem járul hozzá a csomók kialakulásához. A hurok hatékonyan segít viselkedési problémákkal küzdő kutyáknak, jól csúszik, tisztán és megbízhatóan működik. A kiegészítő közepes és nagy fajták képviselőinek alkalmas gyalogláshoz, edzéshez, sporthoz és hivatalos munkához. A nagyméretű láncok "Kutya edző nyakörv" kiváló kombinációja az ár és a minőség között a világhírű német Herm Sprenger gyártótól. Felhívjuk figyelmét, hogy a modell a feje fölött adódik a kutyára, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobb kell hogy legyen, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. A helyes méretválasztással a hurok nem sérti meg a kutyát, és nem okoz diszkomfortot, tanulási hatással lesz.

Anyag: sárgaréz

A lánc széllesége: 21 mm

A drót átmérője: 4 mm

Méretek: 54 cm -  76 cm

A láncszemek mennyisége: 11

A modell jellemzői:

  • nagy méretű láncszemek
  • közepes és nagy kutyáknak
  • Herm Sprenger, Németország
  • a 54 cm-es nyakörv 11 láncszemből ál (minden következő méret +1 láncszem)

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor felhívjuk a figyelmét erre az információra. A Herm Sprenger és a ForDogTrainers fém nyakörveket már több mint tíz éve forgalmazuk, és az ügyfelek véleménye szerint megjegyezhető, hogy a kurogan, rozsdamentes acél és sárgaréz nyakörvek nem festik a bundát, de néhány kutyafajta még ezekre a fémekre is reagál, és a szőrük elszineződik

 

Sárgaréz - egy tompa sárga színű fém, fokozott rozsda-ellenállással rendelkezik. Az alacsony cinktartalom biztosítja az ebből az anyagból származó termékek szilárdságát és tartósságát. A sárgaréz helyettesíti az aranyat kiegészítők, ékszerek és szerelvények gyártásában.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés