Rángató lánc nyakörv «Viselkedési edzés»

0 Értékelés
3943,50 Ft
Készleten
Cikkszám: HS14##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője(mm)
Méret(cm)
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Sétáltató fém nyakörv kutyáknak 

Viselkedést edző lánc nyakörv, HS 51620 02. modell. A tartozékot szemtelen, hiperaktív és agresszív kutyák tenyésztésére használják. A speciálisan kifejlesztett közepes méretű egységek tervezése és kivitele biztonságosabb a kutyaszőr számára. A hurok jól csúszik, megbízhatóan működik, hatékonyan megbirkózik funkcióival. A modell a Nemzetközi Kennel Szövetség tagjai által ajánlott rángatókhoz tartozik, és szinte minden közepes vagy nagy kutya számára ideális. A „Viselkedési edzés” lánc páratlan minőségű, megfizethető áron, a német Herm Sprenger gyártótól. Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok láncát a feje fölött kell ráadni, és annak mérete legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. A helyes méretválasztással a fojtogató nem sérti a kutyát és nem okoz neki kellemetlenséget, tanulási hatással lesz.

Anyag: krómozott acél

A lánc széllesége: 14 mm

A drót átmérője: 3.4 mm

Méretek: 45 cm -  75 cm

A modell jellemzői:

  • közepes méretű láncszemek
  • rángató nyakörvekhöz tartozik
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 60 kg testsúlyig

A megfelelő méret eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat:

Ez a kép bemutatja, hogyan lehet meghatározni a nyakörv méretét.

nyakörv mérete hs

A nyakörvnek a kutyához való felszereléséhez 5 cm-t hozzá kell adnia az állat fejének kerületéhez (a fülekkel együtt). Például, ha a fej kerülete (a fülekkel együtt) 54 cm, akkor 54 cm + 5 cm = 59 cm. Ebben az esetben szükség van egy legalább 59 cm nyakörvre.

Felhívjuk figyelmét, hogy a hurok nyakörv a feje fölött kell ráadni a kutyára, és legalább a fej átmérőjénél nagyobbnak kell lennie, de hajoláskor vagy ugráskor ne repüljön le a kutyáról. Ha van egy kölyökkutyád vagy egy fiatal kutyád, amely továbbra is nő, akkor figyelembe kell vennie, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben az állat életkorát, fajtáját és nemét.

Ezen a képen látható, hogyan kell helyesen lemérni a fej körméretét (fülekkel együtt).

nyak atmerojenek helyes merese


Fontos! Ha olyan nyakörvre vágyik, amely nem festi a kutya szőrét, akkor válasszon a kurogan, rozsdamentes acél vagy sárgaréz nyakörvet. Nincs bevonatuk (ráfujt), és valószínűleg jobban megfelelnek a kutyájának.

 

A krómozott acél elektronikus feldolgozással vékony krómréteggel vonja be a fémet. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Nézze meg a gyártó táblázatát a különféle kutyafajtáknak való nyakörv kiválasztásához. Ezzel kiválaszthatja kedvencének legkényelmesebb modellt a fém lánc nyakörvek gyűjteményéből.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés