Szigorú fekete rozsdamentes kutyanyakörv «Szigorú megrendelések» 2.25 mm kutyáknak

0 Értékelés
13237,29 Ft
Csak 1 készleten
Cikkszám: HS111##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

Szigorú nyakörv, modell HS 50035 010 57. Kiváló minőségű fekete rozsdamentes acél, 10 leválasztható láncszemből áll, amelyeket kifejezetten kis kutyák vagy kölykök fajtákra terveztek. A linkek függetlenül hozzáadhatók vagy eltávolíthatók, ezáltal megváltoztatva a nyakörv méretét. A szigorú nyakörv folytóként működik, az húzás feszültségével a tövisek nyomása a nyakon növekszik, és a kutya reagál erre a jelre, rájönve, hogy valami rosszat csinál. A nyakörv segítséget nyújt a kutya jó viselkedésének kiképzésében, ám hosszú időn át vagy pórázon maradni nem ajánlott. Minden további láncszem 2,4 cm-rel növeli a nyakörv hosszát. A modell kiválóan alkalmas kutyák sétálására, kiképzésére és az engedelmesség alapjainak tanítására. Ne felejtse el, hogy a szigorú nyakörvben való hosszú távú tartózkodás nem ajánlott, mivel a kutya megszokja a tövisek nyakon történő nyomását, és nem reagál ezekre. Ezért a szakemberek azt tanácsolják, hogy a szigorút váltsák normál nyakörvre. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: fekete rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2 cm 

Drót átmérője: 2.25 mm

Méret: 41 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 41 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 34-36 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A fekete rozsdamentes acél speciális technológiával történő hőkezelésének eredménye. Az ezen eljáráson átesett kiegészítők fokozott korrózióállóságot mutatnak, kevésbé hajlamosak a mechanikai sérülésekre, és víztaszító tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés