Szigorú krómozott kutyanyakörv «Idomítás» gyorskioldóval 2.25 mm

0 Értékelés
7923,06 Ft
Készleten
Cikkszám: MC1##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

 

Szigorú nyakörv kis kutyafajtákhoz "Idomítás", modell 10225. Ha kiváló minőségű és praktikus nyakörvet keres kis fajták számára - figyeljen fel erre a modellre. A kiegészítő egy nyakörv, amelynek belsejében tüskék vannak, és a bőr hevedereket gyorskioldással csatolják össze. Amikor a kutya elkezdi húzni a pórázot, a tüskék nyomása a nyakon növekszik, és rájön, hogy valami rosszat tesz. Ez az intézkedés lehetővé teszi az állat viselkedésének hatékony kiigazítását anélkül, hogy sok erőfeszítést igényelne. A szigorú nyakörv ideális lehetőség szemtelen kutyák nevelésére, de ne feledje, hogy állandóan benne van, vagy pórázon nem ajánlott. A modell 38 cm hosszú, a külső szélek mentén, kibővített formában, 8 acél összeköttetésből áll, krómréteggel bevonva. A linkek kialakítása oly módon történik, hogy szükség esetén önállóan eltávolíthatók vagy összeilleszthetők a linkek, és a méretet a nyak kerülete szerint igazíthatják. Minden további összekötő elem 2,4 centiméterrel növeli a kiegészítő hosszát. A bőrbetéteket kézzel varrjuk megerősített fonalokkal, varrat nélküli varrás módszerével, ez biztosítja a kiváló minőségű öltéseket és az optimális rugalmasságot. Szigorő nyakörv kis fajtákhoz Az "Idomítás" alkalmas gyaloglásra, edzésre és hivatalos munkára. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: krómozott acél, bőr

Láncszem széllesége: 1.9 cm 

Drót átmérője: 2.25 mm

Méret: 38 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 8 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 38 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 31-33 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • gyors csatt
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • minden bőr elem kézzel van varrva erősített varrással
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 30 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vékony krómréteggel vonja be a fémet. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés