Szigorú krómozott kutyanyakörv «Jó momdorú kutya edzés» nylon hurokkal 3.25 mm

0 Értékelés
12132,78 Ft
Készleten
Cikkszám: HS18##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

«Jó modorú kutya edzés» nyakörv, HS 50004 010 02 N. modell. A krómozott acélból készült modell egy nyakörv, amelynek belső csapjai vannak. Ez ideális lehetőség szemtelen állatok kiképzéséhez. A nyakörv félütésként működik, amely alatt a tövisek nyomása a kutya nyakára növekszik. A megfelelő méretben és alkalmazásban - kiváló minőségű funkcionális nyakörvet kap, amely felhasználható a kedvtelésből tartott állatok viselkedésének egyszerű javítására. A modell 10 eltávolítható linkből áll. Ha szükséges, a link eltávolítható vagy hozzáadható. Minden további lánc 3,7 centiméterrel növeli a szigorú nyakörvet. A gyorskioldó csat megkönnyíti a parfait megöltését és kigombolását. A modellnek két acélgyűrűje van a karabély póráz rögzítéséhez. Az egyik gyűrű pórázának rögzítésekor a nyakörv félszálként működik, a másik gyűrű rögzítésekor, mint általában szigorú nyakörv. Ez a kiegészítő a Fordogtrainers és Herm Sprenger közös fejlesztése. Ennek a szigorú kutyaganyakörvnek a megvásárlásával kiváló minőségű és kifogástalan dizájnú terméket vásárol, amely sok évig tart. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben

Anyag: krómozott acél, nylon

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 58 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 58 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 51-53 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • gyors csatt
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • minden bőr elem kézzel van varrva erősített varrással
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A krómozott fém elektronikus feldolgozással vékony krómréteggel vonja be a fémet. Bármelyik modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés