Szigorú krómozott kutyanyakörv «Profi kutya edzés» 3.25 mm kutyáknak

0 Értékelés
8180,78 Ft
Készleten
Cikkszám: HS22##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

Professzionális kutya kiképző húrok nyakörv Németország Sprenger, HS 50004 010 02. típus. A nyakörv ideális edzési eszköz szemtelen, agresszív és hiperaktív állatok számára. A cselekvés elve az, hogy amikor a kutya elkezdi húzni a pórázat, a tövisek nyomása a nyakon növekszik, és a háziállat rájön, hogy valami rosszat tesz. A kibővített külső széleken lévő 58 cm hosszú kiegészítő10 eltávolítható láncszemből áll. Ha szükséges, csatlakozók hozzáadásával / eltávolításával önállóan növelheti vagy csökkentheti a nyakörv méretét. Minden további link 3,7 centiméterrel növeli a nyakörv hosszát. A modell alkalmas gyalogláshoz, edzéshez, sporthoz és munkákhoz. A szigorú «Profi kutya edzés» nyakörv a Herm Sprenger Germany kiváló minőségű terméke. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: krómozott acél

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 58 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 58 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 51-53 cm, akkortovábbi linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 3.7 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 3.7 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 40 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A krómbevonat egy elektronikus kezeléssel felvitt vékony krómréteg. Bármely modell, amely ezen a folyamaton ment keresztül, vonzóbbnak néz ki, magas korrózióállósággal és megnövelt tartóssággal rendelkezik.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés