Szigorú kutyanyakörv «Királyi kobra»kurogán 3.25 mm

0 Értékelés
19498,76 Ft
Csak 1 készleten
Cikkszám: HS79##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Fej körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

 

Szigorú nyakörv "Királyi kobra", modell HS 50007 010 67. A parfors ideális segítő az engedetlen, agresszív és hiperaktív kutyák kiképzése és séta közben. A szigorú nyakörv segít hatékonyan és röviden befolyásolni a kutyát, korrigálni a viselkedését. A modell kialakítása lehetővé teszi a méret növelését vagy csökkentését linkek hozzáadásával / eltávolításával. Minden további láncszem 3,7 centiméterrel növeli a gyalu hosszát. Az egy gyorsan mozgatható biztosítékkal ellátott csattal van felszerelve, amely megvédi a kapocsot a véletlenszerű kioldódástól. A nem festett kiegészítő hipoallergén anyagból készül, érzékeny bőrű és könnyen elszíneződő kutyák számára alkalmas. Emlékeztetni kell arra, hogy a nyakörv hosszú tartózkodása nem ajánlott, mivel a kutya megszokhatja a tüskéket, és többé nem reagál rájuk. Ezért próbálja meg a parfort váltakozni egy normál nyakörvel. A parfurok használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: kurogán

Láncszem széllesége: 2.7 cm 

Drót átmérője: 3.25 mm

Méret: 52 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 10 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 52 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 45-47 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • a védőzáras csatt akár 200 kg terhelést is kibír
  • Herm Sprenger, Németország
  • nyakörv kutyáknak 30 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A kurogan szilárd réz- és ónötvözet. A nikkelszennyeződések abszolút hiánya hipoallergén és biztonságos az állatok egészségére, ezért az állatorvosok ilyen nyakörveket javasolnak érzékeny bőrű kutyáknak.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés