Szigorú rozsdamentes acél kutyanyakörv «Könnyű» kis fajta kutyáknak

0 Értékelés
8080,29 Ft
Készleten
Cikkszám: MC15##001

Anyag
Hasonló nyakörv modellek
Drót átmérője (cm)
Méret (cm)
Láncszemek hozzáadása
Tok hozzáadása
Nyak körmérete

Fajta / Nem / Életkor

Címtartó / Medál
Gravírozott szöveg (1 sor)
Gravírozott szöveg (2 sor)
Bőr póráz L313 (180 cm * 1.3 cm)

INGYENES SZÁLLíTÁS 32 000.00 forint összegű rendelés esetén 5 kg súlyig.

Teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Megrendelés lehetséges fizetési módjai: PayPal, American Express, Visa, MasterCard, Western Union.

Ügyfélszolgálatunk az Ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

Magyar Posta Zrt. szállítási költsége 2120,40 Ft
EMS szállítási költsége 10940,80 Ft

Szigorú nyakörv kis kutyafajták számára

Erős nyakörv kis kutyákhoz "Könnyű" modell, 220.01.230, 38 cm hosszú, külső széleinél kibővített formában, 8 rozsdamentes acélból készült láncszemből. A modell kis és közepes méretű kutyafajtákra készült. A szigorú nyakörv folytással jár, a tövisek nyomása a nyakon növekszik, és a kutya reagál erre a jelre, rájönve, hogy valami rosszat csinál. A parfors segítséget nyújt a kutya jó viselkedésének kiképzésében, ám hosszú időn át vagy pórázon maradni nem ajánlott. A modell sétára, edzésre és munkára alkalmas. Ha háziállatának súlya növekszik, és a szigorú nyakörv szorossá válik számára, akkor további linkeket kell vásárolnia. Minden további összekötő elem 2,4 centiméterrel növeli a kiegészítő hosszát. A szigorú modellek használatáról további információt a szigorú nyakörvekkel kapcsolatos cikkbennyakörvekkel kapcsolatos cikkben talál.

Anyag: rozsdamentes acél

Láncszem széllesége: 2 cm 

Drót átmérője: 2.3 mm

Méret: 38 cm külső szélen szétterítve, a nyakörv 8 láncszemből áll

Figyelem! Összeszereléskor a nyakörv belső kerülete 5-7 cm-rel kisebb, mint a 38 cm-as méret. Ha kutyája nyakának kerülete nagyobb, mint 31-33 cm, akkor további linkeket rendelhet ehhez a nyakörvhez, mindegyik link 2.4 cm-rel növeli a nyakörv méretét.

A modell jellemzői:

  • levehető láncszemek
  • minden további link 2.4 cm hosszúságot ad
  • nyakörv kutyáknak 20 kg testsúlyig

A kutya nyakának helyes méréséhez kövesse az utasításokat:

Meg kell mérni a kutya nyakának kerületét azon a helyen, ahol a nyakörvet viseli. Kölyökkutya vagy fiatal kutyánál számolni kell arra, hogy egy idő után a nyakörv kicsivé válhat. Ezért jelezze a megjegyzésekben a kutya korát, fajtáját és nemét.

kutya nyakanak kerulete


Fontos! Ha kutyájának bundája hajlamos a fém nyakörvekkel való festésre, vegye fontolóra a kurganból, sárgarézből vagy rozsdamentes acélból készült modelleket. Nincs bevonatuk (permetezett), és valószínűleg legjobban megfelelnek a kutyájának.

A rozsdamentes acél hatalmas számú előnnyel rendelkezik a hagyományos acélhoz képest, különösen a part menti területeken, ahol az acél már rozsdásodik az üzletekben. Egyes kutyák folyamatosan érintkeznek a nedvességgel, például vadász és rendőr fajták. A közönséges acélból készült kiegészítők a vízzel való érintkezés után elsötétülnek, mivel a nedvesség elősegíti az oxidációt és a rozsdaképződést. Mit ne mondjunk a rozsdamentes acél modellekről.

 

Ezenkívül szigorú nyakörvhöz rendelhet tokotnyakörvhöz rendelhet tokot, amely megóvja a tartozékot a szennyeződésektől, portól és a napfénytől.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Kérjük, jelentkezzen be a vélemény hozzáadásához. Belépés